Uitbreiding van het Royal Restaurant

Ga met ons mee op de uitbreidingsreis van het Royal Restaurant! Ons Royal Restaurant ondergaat een verbluffende transformatie, herdefinieert moderne luxe en zet een nieuwe standaard voor lekker eten. 

Deze spannende evolutie, die in het teken staat van uitzonderlijke service, personalisatie en groene initiatieven, nodigt u uit om deel uit te maken van dit spannende avontuur dat gekenmerkt wordt door ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Elegantie tot aan de deur!
Temidden van de boeiende renovaties van het Royal Restaurant, bieden wij u een buitengewone ervaring met de Royal Take-Out Service, speciaal voor u op maat gemaakt. Verken een verleidelijk scala aan gerechten, die gemak en luxe bij u aan de deur brengen.

 

Verhoog de sfeer van uw volgende feest of zakelijke evenement met onze cateringservice, waarmee u een vleugje verfijning toevoegt aan uw bijeenkomsten. Plaats nu uw bestelling en profiteer van de voordelen van de Royal Take-Out Service.

En hier is de verrassing: onze Royal Garden heet u nog steeds welkom. Voor een maaltijd te midden van de natuur.

Een Nieuwe looproute: Navigeer van de lobby naar de Royal Garden.
Te midden van de drukke activiteiten van onze restaurantrenovatie blijven we toegewijd om ervoor te zorgen dat onze gasten maximaal genieten tijdens hun verblijf.

Onze nieuwe looproute brengt u van de lobby naar de Royal Garden, zonder de sfeer te verliezen. 

Terwijl u door de gang loopt, geniet u van verhalen op de muren over een populair Royal evenement, Royal kamers, heerlijke maaltijden, wijnen, en de prachtige Royal Garden. Dit alles zorgt voor een boeiende pauze onderweg.

Uitbreiding dak Royal Restaurant voltooid!

We zijn verheugd de voltooiing van onze uitbreiding van het Royal Restaurant op het dak te kunnen aankondigen! Deze uitbreiding vergroot niet alleen de eetruimte binnen, maar verbetert ook de sfeer voor onze gewaardeerde gasten.
Nu het dak veilig is geïnstalleerd, richten we onze aandacht op het vernieuwen van de binnenruimte.

Blijf kijken voor exclusieve sneak peeks als we de volgende hoofdstukken van onze Royal Restaurant transformatie onthullen.
Bedankt voor jullie voortdurende steun en enthousiasme!

Milieuvriendelijke airconditioning in het nieuwe Royal Restaurant
In het nieuwe Royal Restaurant hebben we met trots gekozen voor een milieuvriendelijk VRF airconditioningsysteem dat prioriteit geeft aan energie-efficiëntie en binnenluchtkwaliteit. 

Door 75% van de energie uit de externe omgeving te gebruiken en verse buitenlucht te filteren, zorgen we voor een gezonder binnenklimaat voor gasten en personeel terwijl we onze ecologische voetafdruk verkleinen.
We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in het nieuwe Royal Restaurant en nodigen u uit om de voordelen zelf te ervaren.

 

De subtiele tegeltableaus van het Royal Restaurant
We zijn verheugd u de laatste vorderingen te kunnen melden van de renovatie van het Royal Restaurant.
De fundering van onze visie is stevig op zijn plaats, de muren zijn opgetrokken en de afwerking is in volle gang.

De vloeren zijn een canvas van transformatie, versierd met ingewikkeld tegelwerk en boeiende decopatronen. Elk detail weerspiegelt onze toewijding aan schoonheid en verfijning.
Uw geduld wordt op prijs gesteld terwijl we ernaar streven om de Royal-ervaring te verbeteren.

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events

Saturday Jazz

01 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest