Ontdek het lekkere eten van Royal Torarica

Dining & Entertainment bij Royal Torarica

Bij Royal Torarica ervaar je de legendarische Surinaamse gastvrijheid en doen we er alles aan om je bezoek onvergetelijk te maken. Ons vriendelijke en behulpzame personeel zet altijd een stapje extra om het jou naar de zin te maken. Zo verrassen we je regelmatig met onze menu’s. In Suriname weten we wat lekker eten is. Dat zie je terug in ons restaurant, waar we je verwennen met de lekkerste gerechten.

Restaurant en terras bij Royal Torarica

In ons rustieke restaurant begin je de dag goed met het royale ontbijt. Je geniet er van de overvloed aan Surinaamse ontbijtgerechten die de chef-kok met veel liefde voor je bereidt. Je kunt kiezen uit heerlijke verse sappen, Surinaams fruit, vers gebakken broodjes en beleg of pancakes en andere internationale lekkernijen. 

Op het overdekte buitenterras van het restaurant verwelkomen we je graag voor een voortreffelijke lunch. Onze chefs nemen de tijd om de lekkerste internationale gerechten met Surinaamse accenten voor je te bereiden.

‘s Avonds toveren we ons rustieke en sfeervolle restaurant om tot dé locatie voor fine dining in Suriname. De chef-koks gebruiken hun kookkunsten om de overheerlijke gerechten met veel zorg en creativiteit voor je samen te stellen.

Bekijk het menu

De lobbybar van Royal Torarica

De lobbybar is dé ontmoetingsplek bij uitstek om na te praten na een dag vergaderen of even bij te kletsen met je medereizigers. Hier geniet je van tropische cocktails die de barmannen van Royal Torarica met veel liefde voor je mixen. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan vertellen ze je graag welke cocktail je echt een keertje moet proberen.

Bekijk het menu

De barmannen in de lobbybar maken ook graag een praatje met je. Zo vertellen ze je graag alles over de omgeving en de mooie Surinaamse natuur. Terwijl je aandachtig luistert naar hun verhalen, geniet je van overheerlijke snacks en een verfrissend drankje.

 

Genieten van de lekkerste gerechten

Wie aan Suriname denkt, denkt aan lekker eten. Bij Royal Torarica is er genoeg lekkers om van te genieten. Wat dacht je van overheerlijke amuses, superieure wijnen uit de regio van onze speciale wijnkaart, smaakvolle soepen, creatief bereide voor- en hoofdgerechten en als sluitstuk overheerlijke en met veel liefde gecreëerde desserts. Elk gerecht is een waar kunstwerk op zich.

 

Casual dineren aan de bar of formeel dineren in het restaurant, bij het Royal Torarica kan het allemaal. Eet je liever buiten? Op ons terras geniet je van de heerlijke ambiance te midden van onze tropische tuin. 

Bekijk het menu

Openingstijden van het restaurant:

Ontbijt: van 06:00 tot 10:00 uur.
Lunch: van 12:00 tot 16:00 uur.
Diner: van 18:00 tot 22:00 uur.

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest