Luxe en comfort in het hart van Paramaribo
Luxe en comfort in het hart van Paramaribo

Bij Royal Torarica kun je terecht voor elk type evenement. We hebben jarenlange ervaring en ondersteunen je tijdens de gehele voorbereiding.


Bijzondere evenementen bij Royal Torarica

Bij Royal Torarica helpen we je graag bij het organiseren van al je evenementen. Van de mooiste bruiloften, feestelijke verjaardagen en internationale conferenties tot vergaderingen en seminars. Onze prachtige evenementenlocaties bevinden zich midden in de Surinaamse natuur.

Ons gedreven personeel heeft jarenlange ervaring en aan een half woord genoeg om aan al je wensen voor je evenement te voldoen. Ze ondersteunen je bij de hele voorbereiding en helpen je om de juiste keuzes te maken voor een onvergetelijke belevenis.

Locaties bij Royal Torarica

Bij Royal Torarica vind je verschillende prachtige ruimtes voor het organiseren van je evenement, van een statige Royal Ballroom en luxe vergaderruimtes tot knusse Gazebo’s te midden van de prachtige tropische tuin van ons hotel.

Alle locaties beschikken over de nodige faciliteiten, zoals meubilair, audio- en visuele apparatuur, een compleet vertaalsysteem met microfoon en hoofdtelefoon/koptelefoon, mogelijkheden voor conference calls en wifi. Aan persoonlijke dienstverlening ontbreekt het zeker niet! Wij richten de zaal in naar wens en ook tijdens je event zijn wij je persoonlijk van dienst.

 Themafeesten, bruiloften, een besloten diner of vergadering: voor al deze evenementen vind je bij Royal Torarica de perfecte locatie.

Voeding en drank

Ons team is je graag van dienst voor het prepareren en uitserveren van heerlijke maaltijden en koffiepauzes tijdens je event. We laten ons inspireren door zowel lokale als internationale smaken en invloeden om gezonde en voedzame maaltijden te bereiden.

 

Bekijk plattegrond

Bekijk plattegrond

[KNOP:Bekijk plattegronden]

[KNOP:Bekijk capaciteit]

[KNOP:Bekijk Banketmenu’s]

Vergaderruimtes 

De vier moderne vergaderruimtes bij Royal Torarica hebben een boardroom setting. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, zoals een aanwijsstok, meubilair, smart tv en wifi.

Gazebo’s

De drie knusse Gazebo’s vind je langs het zwembad bij Royal Torarica, in de koelte van de schaduw. Vanuit de overdekte Gazebo’s geniet je van een weids uitzicht over de prachtige tropische tuin die als een park rondom Royal Torarica ligt. Je waant je midden in de Surinaamse natuur.

Genieten van een hapje en drankje? Dat kan natuurlijk ook! De Gazebo’s zijn een perfecte plek om te genieten van een drankje of een exotische snack van de bar voor een informele zakelijke bijeenkomst.

Bruiloften bij Royal Torarica

Wil je trouwen in hartje Paramaribo? Op een prachtige trouwlocatie, te midden van het bruisende centrum van Paramaribo, langs de betoverende Surinamerivier en het Mangrovebos? Onze unieke locaties zijn de perfecte plek voor jullie bruiloft of trouwfeest. Wat dacht je van de statige Royal Ballroom of onze sfeervolle Gazebo’s? Bij Royal Torarica doen we er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Bij Royal Torarica is geen wens te groot en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft een dag is om nooit meer te vergeten. Ons team van experts doet de Surinaamse gastvrijheid eer aan. Met oog voor detail en persoonlijke service overtreffen ze al je verwachtingen.

Een bruiloft vieren bij Royal Torarica is een ware belevenis!

Neem contact met ons op

Als je graag een voorstel op maat en/of een meeting of telefoontje met ons team van experts wilt inplannen om de details te bespreken, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

 

Loved by our guest