Luxe en comfort in het hart van Paramaribo
Luxe en comfort in het hart van Paramaribo

Bij Royal Torarica kun je terecht voor elk type evenement. We hebben jarenlange ervaring en ondersteunen je tijdens de gehele voorbereiding.


Meetings & events bij Royal Torarica

De mooiste bruiloften, verjaardagsfeesten, en internationale conferenties, vergaderingen en seminars; bij Royal Torarica helpen we je graag bij het organiseren van elk type evenement. We hebben jarenlange ervaring bij het organiseren van dit soort evenementen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Ons gedreven personeel heeft aan een half woord genoeg om aan je wensen voor het evenement te voldoen. Ze hebben  jarenlange ervaring en ondersteunen je volledig gedurende de hele voorbereiding. Ze helpen je graag om de juiste keuzes te maken voor een onvergetelijke belevenis.

Evenementenlocaties bij Royal Torarica

Bij Royal Torarica vind je verschillende prachtige ruimtes voor het organiseren van je evenement. Heb je een verjaardag of jubileum te vieren? Boek dan onze statige Royal Ballroom of huur een knusse Gazebo in onze prachtige tropische tuin. Ben je op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering? Dan verwelkomen we je graag in een van onze vier vergaderruimtes. 

Themafeesten, bruiloften, een besloten diner of vergadering; deze evenementen kun je allemaal organiseren in een van de onderstaande locaties:

  • Royal Ballroom
  • 4 Vergaderruimtes
  • Gazebo’s

Trouwen bij hotel Royal Torarica

Wil je trouwen in hartje Paramaribo? Op de mooist denkbare locatie, te midden van het bruisende centrum van Paramaribo, langs de prachtige Surinamerivier en het Mangrovebos? Dan is Royal Torarica dé prachtige en exclusieve locatie voor jullie grote dag. Onvergetelijk en een ware beleving; dat is hoe we willen dat jij jouw bruiloft in ons hotel na afloop beschrijft.

Kies een van de unieke locaties bij Royal Torarica voor jullie ceremonie of organiseer alleen de receptie bij ons. We kunnen ook de receptie en het diner verzorgen

Wil je echt alles op één locatie organiseren en de hele dag genieten van onze persoonlijke service? Laat ons dan jullie receptie, diner en feest organiseren. Wij zorgen voor een spectaculaire ervaring en een dag die jullie en jullie gasten niet snel meer zullen vergeten.

Meer informatie

Loved by our guest