Luxe en comfort in het hart van Paramaribo

Ben je op zoek naar een rustieke locatie met een luxe uitstraling in het centrum van het levendige Paramaribo? De perfecte plek voor een intiem huwelijksfeest, een cocktailparty, een besloten diner of vergadering? Dan zijn de drie Gazebo’s in de prachtige tropische tuin bij Royal Torarica een uitstekende keuze.


Luxe en overdekte Gazebo’s

De knusse Gazebo’s vind je naast het zwembad, in de koelte van de schaduw. Vanuit de overdekte Gazebo’s geniet je van een weids uitzicht over de tropische tuin die als een park rondom Royal Torarica ligt. Je waant je midden in de Surinaamse natuur. 

In de grotere Gazebo is bij een diner plaats voor maximaal 40 personen. Organiseer je een cocktailparty? Dan is er in alle Gazebo’s plaats voor 80 personen. Wil je dineren in de twee kleinere Gazebo’s? Dan kan dat met maximaal 12 personen. Tijdens een cocktailparty is in de kleinere Gazebo’s ruimte voor 40 personen.

Geen compleet diner organiseren, maar wel genieten van een hapje en drankje in de sfeervolle Gazebo’s? Dat kan natuurlijk ook! De Gazebo’s zijn een heerlijke plek om te genieten van een drankje of een exotische snack van de bar.

Faciliteiten in de Gazebo’s

In de Gazebo’s geniet je van onderstaande faciliteiten:

  • Tafels & stoelen
  • Feestelijke aankleding
  • Hapjes & drankjes
Meer informatie

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events

Saturday Jazz

01 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest