Hoog niveau luxe en comfort in het hart van Paramaribo

One stop shop to tie the knot.


Weddings

Kies één van onze unieke locaties voor uw bruiloft of event, van de Pier langs de Suriname rivier tot onze Royal Ballroom of Tropische tuinen. Wij verwelkomen u graag in de Torarica Group.

Onze multifunctionele locaties dragen bij aan een onvergetelijke ervaring en zijn een perfecte match voor gasten die opzoek zijn naar exclusiviteit. De Torarica Group onderscheid zich van andere locaties in Paramaribo, doordat ons team van experts oog voor detail heeft en biedt een zeer persoonlijke service wat uw verwachtingen overschrijdt. We hebben verschillende locaties, zoals onze Royal Ballroom, Royal’s achtertuin, Eco Resort Pool Sundeck of Tropische tuin, de Pier, Banquet Hal, Pool terras, Tennisbaan & Tropische tuin.

Uw speciale moment bij ons vieren is een ware beleving! Dit kan van uw bruiloft tot huwelijksreis zijn. Het kan bij ons allemaal! Onze persoonlijke service in combinatie met onze unieke locaties zijn een perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring die u niet zal vergeten.

We bieden verschillende Wedding pakketten met de ultieme ingrediënten voor een onvergetelijke  ervaring. Heeft u een klein budget? Maakt u zich geen zorgen. Wij vinden wel een manier om aan uw wensen te voldoen.

Laat ons weten als u behoefte heeft aan een voorstel op maat en/of graag een meeting of telefoontje wil inplannen met ons team van experts om verdere details te bespreken.

Neem contact met ons op.

Ontdek onze Wedding & Honeymoon-pakketten

Ontdek onze Wedding & Honeymoon-pakketten

Meer informatie

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest