Crafting the Future, Sharing the Journey

Paramaribo, 27 December 2023

Onderwerp: Renovatie- en uitbreidingsproject Royal Torarica


Beste Gewaardeerde Gast,

Als blijk van onze toewijding aan transparante communicatie binnen onze waardevolle partnerschappen, delen wij graag enkele opwindende ontwikkelingen aan onze zijde die de algehele gastervaring zullen verbeteren.

Wij willen u informeren over een aanstaand renovatieproject dat begint op 8 januari 2024 en loopt tot 30 mei 2024 bij Royal Torarica, met speciale aandacht voor onze restaurantfaciliteiten. Dit project heeft als doel onze eetomgeving te moderniseren voor een nog aangenamere ervaring.

Tegelijkertijd kondigen wij met enthousiasme de uitbreiding van onze balkonkamers aan, waarmee we ons scala aan accommodatiemogelijkheden verder verrijken.

Gedurende de renovatie zal Royal Torarica geen ontbijtbuffetten serveren. Voor gasten die verblijven bij Royal Torarica en ontbijt in hun arrangement hebben, bieden wij de mogelijkheid om te genieten van de ontbijtbuffetten van Torarica Resort of Eco Torarica. Voor gasten die de voorkeur geven aan ontbijt op het terrein van Royal Torarica, bieden wij een "A la Carte Continental ontbijt" aan dat buiten kan worden genuttigd in de Grand Gazebo van de Royal Garden. Voor gasten die geen ontbijt bij hun verblijf hebben inbegrepen, bieden wij beide eerder genoemde opties aan voor $25,- inclusief btw & servicekosten.

De renovatiewerkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag, tussen 09:00 uur en 19:00 uur. Hoewel wij streven naar het minimaliseren van mogelijke overlast, bieden wij onze oprechte excuses aan voor eventuele verstoringen tijdens uw verblijf.

Mocht u meer informatie nodig hebben of specifieke zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw begrip en medewerking worden enorm gewaardeerd terwijl wij streven naar het creëren van een ruimte waar onze gasten van kunnen genieten.

Met vriendelijke groet,
Royal Torarica

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events

Saturday Jazz

01 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest