Royal Renovatie on-site storytelling

Royal Torarica's Saturday Jazz

Jazzmuziek staat bekend om haar creativiteit en vrije geest. Ontstaan in de Verenigde Staten aan het einde van de 19e tot het begin van de 20e eeuw, heeft zich ontwikkeld tot verschillende stijlen zoals swing, bebop, cool jazz en fusion. Jazz omvat vaak musici die ter plekke muziek improviseren.

Bij het Royal Torarica Hotel erkennen we de tijdloze aantrekkingskracht van jazzmuziek en haar vermogen om een verfijnde en betoverende sfeer te creëren. Onze Jazz Night belooft een avondvan verfijning, uitzonderlijke service en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Binnenkort onthullen we ons gloednieuwe gerenoveerde Royal Restaurant, een perfecte mix van moderne stijl en tijdloze charme. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen tijdens onze Royal Jazz Nights.

Royal Garden

De betoverende Royal Garden is ontworpen om het hart van romantici, culinaire liefhebbers, wijnliefhebbers en degenen die ontspanning zoeken in een tropische en elegante omgeven te veroveren.

Volg het pad door onze Royal Garden en ontdek de Japanese arrow bamboe, de Buddha bamboe en andere soorten exotische bomen. Pauzeer bij de brug en laat het kalmerende geluid van de zoetwater vijver u begeleiden. Terwijl u door onze tuin wandelt, geniet van de warmte van de zon of koester de koele schaduw van de imposante palmbomen langs het pad. Vervolg uw wandeling naar ons bekende schaakbord, dat u uitnodigt voor een spel op uw eigen tempo.

Terwijl u de tuin verkent, ontdekt de schoonheid van de orchideeën. Bewonder de levendige Butterfly Orchidee met hun vleugelachtige bloemblaadjes die fladderen als vlinders. Ontmoet de Cattleya Orchidee, een belichaming van schoonheid en verfijning. Ontdek de Fox Tail Orchidee, waarvan het staartachtige uiterlijk een gevoel van fantasie en verwondering opwekt.

Tijden uw verkenningstocht, zorg ervoor dat je pauzeert en de unieke kenmerken van elke bloesem of blad waardeert, en draag zo bij aan het boeiende verhaal van de Royal Garden. 

Royal Restaurant Lekkernijen

Het Royal Restaurant, waar culinaire vakmanschap en verfijnde elegantie samenkomen voor een uitzonderlijke eetervaring. Begin je dag met een bevredigend ontbijt en geniet op ons terras van unieke lunchopties. Terwijl de zon sierlijk ondergaat, zie hoe het Royal Restaurant transformeert tot een verfijnde bestemming voor dineren in stijl.

Ons gevarieerde menu biedt voor elk wat, met exclusieve culinaire evenementen in de Royal Garden zoals Bajo del Mar, Cote de Boeuf en de Royal Outdoor Grill, waar heerlijke gerechten te proeven zijn. Doe mee in afwachting van opwindende tijden, terwijl we trots ons vernieuwde Royal Restaurant onthullen.

Royal Wijnen

De eerste sporen van wijnachtige stoffen gaan terug naar fossielen van zestig miljoen jaar oud. Wat suggereert dat onze voorouders de wenselijkheid van oudere druiven misschien hebben erkend. Het wordt gedacht dat de kunst van wijn maken kort na 6000 van Christus begon.

Terwijl methoden van wijnbereiding kunnen variëren tussen wijnmakers, blijven de fundamentele stappen in de wijnproductie consistent. De betovering begint met de oogst. Druiven zijn de essentie van wijn, en wijnstokdruiven zijn de enige vrucht die voldoende suiker levert voor voldoende alcohol.

Wijnmakers bepalen het optimale moment om de druiven te oogsten door zorgvuldig te proeven. Eenmaal in de wijnmakerij ondergaan ze sortering, waardoor ze worden voorbereid op het persen. Voor rode wijn laten wijnmakers de schil in contact blijven met de sappen, terwijl bij witte wijnen de schil wordt verwijderd voor de fermentatie. Fermentatie, vindt natuurlijk plaats binnen 6-12 uur met de hulp van wilde gist. Veel wijnmakers grijpen in tijdens deze fase en introduceren hun eigen gist om meer controle over het eindproduct te krijgen.

Fermentatie is het stadium waarin suikers omzetten in alcohol en gaat door totdat er geen suiker meer overblijft. De wijn gaat door filtratie voordat deze wordt gebotteld. Als een wijnmaker besluit de wijn verder te laten rijpen, kunnen ze kiezen voor eiken vaten, roestvrijstalen tanks of rijping met de flessen.

De Grieken associeerden wijn met kennis en beschouwden het als een goddelijk geschenk aan de mensheid. Wijn heeft rijkdom en luxe gesymboliseerd, waarbij vroege wijnliefhebbers een prominente status hadden. Royal Torarica staat bekend als een destinatie van ultieme luxe, waardoor het de ideale bestemming is om de meest exclusieve en beste wijnen van Suriname te proeven.

Tapas Tap A Beat

31 mei 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

31 mei 2024 Bekijk alle events

Saturday Jazz

01 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest